Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Νοσηλευτική Καριέρα στην Κύπρο

Το Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ΣΕΥ και το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας ΕΛΜΕΠΑ έχουν τη χαρά να φιλοξενούν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, Ώρα 13:00 -15:00 στο Αμφ. Εκδηλώσεων της ΣΕΥ, τη διεθνή συμβουλευτική εταιρία, Grecruitment. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και πτυχιούχοι του Τμήματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν στην άσκηση του επαγγέλματος, το σύστημα υγείας και τις συνθήκες εργασίας στην Κύπρο. Οι παρουσιάσεις για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος και τη συνέντευξη εργασίας από εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας, αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ και στη διεκδίκηση θέσεων εργασίας /πρακτικής άσκησης στο ιδιαίτερα ρευστό, ανταγωνιστικό -σε διεθνές επίπεδο- εργασιακό περιβάλλον.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

΄Λίγα λόγια για το Προφίλ της Εταιρίας Greqruitment:

Η Grecruitment, διεθνής συμβουλευτική εταιρία, από το 2009 αποτελεί γέφυρα μεταξύ επιχειρήσεων και ταλαντούχων υποψηφίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Eδώ και 15 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες στελέχωσης επιχειρήσεων, νοσοκομείων, κλινικών και ιδιωτικών ιατρείων εντός και εκτός Ελλάδος.

Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο ιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού και έχουμε καταφέρει να στελεχώσουμε πάνω από 700 θέσεις σε χώρες όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Σκανδιναβία και Μέση Ανατολή.

Ως διεθνής συμβουλευτική εταιρεία, η Grecruitment παρέχει υπηρεσίες στελέχωσης θέσεων σε ποικίλους κλάδους όπως:

  • Ιατρική & Υγεία
  • Μηχανικοί & Τεχνικοί
  • Προγραμματιστές
  • Φιλοξενία & Γαστρονομία
  • Εκπαίδευση
  • Ανθρωπιστικές Επιστήμες
  • Προσωπικό αεροδρομίου

Περισσότερες Πληροφορίες: www.grecruitment.com