Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Ημέρα καριέρας “Career4all” 2022 στο Ηράκλειο,Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου από τις 11:30-17:00

Η ημέρα καριέρας “Career4all – Ηράκλειο Κρήτης”, υλοποιείται με πρωτοβουλία του προγράμματος HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης. Η ημέρα καριέρας και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου από τις 11:30-17:00.

Η δράση στοχεύει στη διασύνδεση εταιρειών με υποψήφιους με μεταναστευτικό και προσφυγικό υπόβαθρο, συμπεριλαμβάνοντας τη συμμετοχή ημεδαπού πληθυσμού, που αναζητά εργασία. Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί με την παρουσία εταιρειών και οργανισμών, με απώτερο στόχο την αναζήτηση κατάλληλων υποψηφίων εργαζομένων, εξασφαλίζοντας την ισότιμη πρόσβασή τους στην αγορά εργασίας. 

Παράλληλα, με τη δράση διασύνδεσης θα υπάρχει η παράλληλη δράση ενός συνεδρίου με θέμα «Η αγορά εργασίας στην Κρήτη, σήμερα». Στη διάρκεια του συνεδρίου εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων θα σκιαγραφήσουν την αγορά εργασίας στην Κρήτη ενώ θα ακολουθήσουν και εισηγήσεις για την ενημέρωση των υποψηφίων σχετικά με το τι χρειάζεται να γνωρίζουν για να διεκδικήσουν αποτελεσματικότερα μια θέση απασχόλησης.

Θεωρούμε ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους σας, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με εργοδότες από διάφορους τομείς  να διεκδικήσουν  θέσεις εργασίας και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες σε επίκαιρα θέματα για την αγορά εργασίας.

ΑΝΤΕΝΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ “Career4all” -Ειδική Συνεδρία για Επιχειρήσεις

https://drive.google.com/file/d/1jrTF2XUM5jK0p-WZajn5-S-X0WOtXHgQ/view?usp=sharing

ΑΝΤΕΝΤΑ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ “Career4all” -Συνέδριο “Η αγορά εργασίας στην Κρήτη σήμερα”

https://drive.google.com/file/d/11IxbnJoL7iVnz3ltE7h4LzE7NGIwQicl/view?usp=sharing