Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΕΛΜΕΠΑ – 19 & 20 Οκτωβρίου 2022

Την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 (9:30 – 13:00) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στους χώρους του ΕΛΜΕΠΑ (αμφιθέατρο Σμυρνάκη, Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου) από τη κινητή μονάδα αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ.

Η αιμοδοσία διοργανώνεται από την Εθελοντική Ομάδα Αιμοδοσίας του ΕΛΜΕΠΑ και το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ (7η ΥΠΕ Κρήτης).

Η «Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» του ΕΛΜΕΠΑ συγκροτείται από φοιτητές και άτομα που με οποιαδήποτε ειδικότητα και σχέση εργασίας εργάζεται σε οποιαδήποτε υπηρεσία των δραστηριοτήτων του ιδρύματος. Η ομάδα έχει ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (ΕΜΑ) και σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ θα προγραμματίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα εθελοντικές αιμοδοσίες στο χώρο του ΕΛΜΕΠΑ.

Ο εθελοντής αιμοδότης μπορεί να υποβάλλει ηλεκτρονικό αίτημα για έκδοση Ταυτότητας Εθελοντή Αιμοδότη μέσω του λογαριασμού χρήστη που μπορεί να δημιουργήσει στο ΕΜΑ.

Παρακαλούνται όσα μέλη της κοινότητας του ΕΛΜΕΠΑ μπορούν και διαθέτουν λίγο χρόνο, να συμμετέχουν στην αιμοδοσία στις 19 και 20 Οκτωβρίου.