Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Συμμετοχή Γραφείου Διασύνδεσης στο #JobDay δήμου Χερσονήσου την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

To skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Απασχόλησης του δήμου Χερσονήσου της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνουν το #JobDay δήμου Χερσονήσου την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 από τις 10:00 έως τις 15:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γενικού Λυκείου Γουβών (πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών).

Το #JobDay δήμου Χερσονήσου απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές μας, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού. Δείτε εδώ το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρίες των οποίων οι εκπρόσωποι, θα διεξαγάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Δείτε εδώ όλες τις εταιρίες.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.