Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Open Days 2024

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – OPEN DAYS 2023

Νέες Ημερομηνίες Διεξαγωγής  “Open Days ΕΛΜΕΠΑ 2024”
  Δευτέρα 11 Μαρτίου – Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Λόγω των κινητοποιήσεων στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εξαιτίας του νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού με τίτλο «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων» και με κύρια επιδίωξη τη διασφάλιση της βέλτιστης δυνατής διεξαγωγής των δράσεων ενημέρωσης των μαθητών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ της Κρήτης, αποφασίστηκε η μεταφορά της προγραμματισμένης εκπαιδευτικής εβδομάδας, Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας “Open Days 2024” στην αμέσως επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα 11 Μαρτίου έως και Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024.

Η περίοδος των δηλώσεων συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων παρατείνεται έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1/3 και ώρα 13:00

Σημαντική διευκρίνιση: Οι δηλώσεις συμμετοχής των Σχολικών Μονάδων που έχουν ήδη καταγραφεί/δηλωθεί στη “Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής” του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας, ισχύουν!!! Μεταφέρονται αυτομάτως την ίδια μέρα, αλλά για την νέα εβδομάδα (11/3-15/3). Οι Υπεύθυνοι Επικοινωνίας Των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ θα επικοινωνήσουν, προκειμένου να διευθετηθούν επιμέρους λεπτομέρειες για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο διαδικτυακό portal του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας  https://career.hmu.gr/ και στο σύνδεσμο https://career.hmu.gr/open-days-2024/

Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ), διοργανώνει “δια ζώσης” Ανοικτές Ημέρες Γνωριμίας “Open Days 2024” στις Πανεπιστημιουπόλεις Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, από Δευτέρα 04/3 έως Παρασκευή 08/3 2024 . Οι μαθητές και οι καθηγητές/συνοδοί έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις και τα εργαστήρια των Τμημάτων του ΕΛΜΕΠΑ, καθώς και να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές βιωματικές δραστηριότητες (επιδείξεις, πειράματα, ομαδικά δρώμενα και μαθήματα) που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτούς, από το ακαδημαϊκό, ερευνητικό και εργαστηριακό προσωπικό του Πανεπιστημίου μας.

Στο πλαίσιο των “Open Days 2024” δίνεται η δυνατότητα προγραμματισμού εκπαιδευτικών επισκέψεων μαθητών -κατά προτεραιότητα- Γ΄ & Β΄΄΄ τάξεων Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου

Ακολουθεί πίνακας αποτύπωσης των ημερών επισκεψιμότητας στα Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.  Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής από Τετάρτη 21/2  έως και Τετάρτη 28/2.

Εκπαιδευτικές /Εργαστηριακές Δραστηριότητες, Επιδείξεις, Παρουσιάσεις – Ξεναγήσεις Τμημάτων

Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη, παρακαλούμε να επιλέξουν την επιθυμητή ημέρα από αυτές που αναφέρονται στον πίνακα διαθεσιμότητας/επισκεψιμότητας των Τμημάτων.

Οι ώρες πραγματοποίησης των εκπαιδευτικών επισκέψεων είναι 09:00 – 13:00 καθημερινά.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής γίνεται από τις σχολικές μονάδες με τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας:


Αν υπάρχει ενδιαφέρον παρακολούθησης διαδικτυακής ομιλίας, παρακαλούμε να δηλωθεί στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας δήλωσης συμμετοχής, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω: α) ποιες είναι οι συγκεκριμένες ημέρες που τα Τμήματα δέχονται μαθητές και β) ότι οι ώρες 09:00 έως 13:00, αφιερώνονται στις δια-ζώσης επισκέψεις. Επομένως, ο προγραμματισμός τους θα γίνει κατόπιν πρότερης συνεννόησης.

Τέλος, υπό την αιγίδα των Γραφείων  Διασύνδεσης και Διεθνών Σχέσεων και τη συνεργασία Εθελοντών Φοιτητών, δίνεται η δυνατότητα πραγματοποίησης σύντομων ξεναγήσεων σε επιλεγμένους χώρους του κεντρικού campus του ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Μαριάννα Αλογδιανάκη, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, Υπεύθυνη Λειτουργίας Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας ΕΛΜΕΠΑ, email: career@hmu.gr, τηλ. επικοινωνίας: 2810 379335 & 9336.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.