Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Νέες θέσεις εργασίας στο Ηράκλειο – Συνεργασία GetHired με OxygenPelatologio

Νέες θέσεις εργασίας στο Ηράκλειο – Συνεργασία Get Hired με Oxygen Pelatologio

Το Get Hired, το πρόγραμμα απασχολησιμότητας του King’s Trust International στην Κρήτη, συνεργάζεται με την καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας Oxygen Pelatologio και δημιουργεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για όσα άτομα ενδιαφέρονται να εργαστούν άμεσα σε μια από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας της εταιρείας στο Ηράκλειο.

Η Oxygen Pelatologio αποτελεί μία ταχέως αναπτυσσόμενη και καινοτόμα εταιρεία τεχνολογίας στην Ελλάδα που παρέχει τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών με στόχο να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να βελτιστοποιήσουν τη λειτουργία τους, αξιοποιώντας τους πόρους τους και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες τους. Η εταιρεία αναζητά αυτή τη στιγμή προσωπικό για 4 διαφορετικές θέσεις εργασίας, με βάση το Ηράκλειο: Web Developer, Customer Support Specialist, Office Administrator και QA Tester.

Για όλες τις παραπάνω θέσεις, πραγματοποιείται ένα εξειδικευμένο training από το Get Hired, μέσω του προγράμματος Ready to Work. Τo Ready to Work for Oxygen Pelatologio είναι ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 4 ημερών, με σκοπό τα άτομα που συμμετέχουν να κάνουν upskilling σε δεξιότητες σημαντικές για την αγορά εργασίας και να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις εργασίας της εταιρείας. Θα επιλεχθούν για να συμμετέχουν σε αυτό μόνο 15 ενδιαφερόμενοι/ες.

Το Ready to Work for Oxygen Pelatologio θα πραγματοποιηθεί 01-04 Ιουλίου, 17:00 – 21:30, στον χώρο του Bizrupt (Βικέλα 34-36, Ηράκλειο).Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει ενότητες όπως η διαχείριση προβλημάτων, δύσκολων καταστάσεων και κρίσεων, το customer experience, το stress management, κα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να υποβάλλει κάθε κάτοικος Κρήτης, μεταξύ 18-35 ετών, που διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για κάθε μία από τις θέσεις εργασίας – εδώ αναλυτικά οι θέσεις εργασίας.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν για όλους και όλες και μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση σας εδώ (https://bit.ly/RTWoxygen) μέχρι και τις 19 Ιουνίου. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζετε ότι για τη σωστή αξιολόγηση των αιτήσεων θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από την ομάδα του Get Hired.

Για το Get Hired

Το Get Hired είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Bizrupt και της 100mentors με την υποστήριξη του King’s Trust International. Σχεδιάστηκε για να φέρει τους νέους σε επαφή με τις επιχειρήσεις, να τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να μπουν με αυτοπεποίθηση στον εργασιακό στίβο και να τους δώσει έτσι τις ευκαιρίες εργασίας που τους αξίζουν.