Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

“How to…start and grow II” – Innovation HUB @HMU (29/03/2023 18.00)

How to…start and grow   Σας προσκαλούμε στο 2ο event του Innovation HUB του Πανεπιστημίου μας, με θέμα “How to…start and grow II” όπου οι καλεσμένοι επιχειρηματίες θα μοιραστούν μαζι μας τη δική τους ιστορία πάνω στην εξέλιξη της επιχείρησης τους.   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 29/03/2023 στις 18.00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Σχολής Επιστημών Υγείας.
Καλεσμένοι ομιλητές είναι οι:
Ο Σάββας Πελτέκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης και αποφοίτησε από το τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων – Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι o Διευθύνων Σύμβουλος της TUV HELLAS (TUV NORD) SA και Μέλος Δ.Σ. TN Egypt, TN Slovakia, TN Czech. Δραστηριοποιείται στον χώρο της ποιότητας ήδη από το 1988 με αντικείμενα ενδιαφέροντος όπως: ▪️ Προστασία του περιβάλλοντος – Οικολογία – Πράσινη ενέργεια ▪️ Διαχείριση ποιότητας σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα υποδομής ▪️ Εποπτεία της αγοράς – Υγιής ανταγωνισμός
Ο Ιωάννης Τσιριγωτάκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των υπηρεσιών Διαχείρισης Ασφάλειας τροφίμων, Ποιότητας και Εργαστηριακού ελέγχου των τροφίμων. Τα τελευταία 18 χρόνια υπηρετεί το χώρο αυτό από διάφορες θέσεις κυρίως του ιδιωτικού τομέα βοηθώντας τον κλάδο της βιομηχανίας τροφίμων αλλά και την τουριστική βιομηχανία να εφαρμόσει συστήματα αυτοελέγχου και διαχείρισης με στόχο τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης και την διασφάλιση των ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ