Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

ΑΘΗΝΑ Ημέρες Καριέρας 2023

Ο Νοέμβριος στην ΑΘΗΝΑ έχει να κάνει με την επαγγελματική σου καριέρα. Σας παρέχουμε έναν μήνα γεμάτο ευκαιρίες για να προετοιμαστείτε για την επαγγελματική ζωή και να ενισχύσετε την απασχολησιμότητα σας.

Μια σειρά τριών μερών διαδικτυακών συζητήσεων σε πάνελ σας δίνει πληροφορίες για τις αγορές εργασίας των περιφερειών των πόλεων ΑΘΗΝΑ. Δεν μιλάμε μόνο για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς εργασίας, αλλά θίγουμε και ζητήματα όπως το επίπεδο μισθών και το κόστος διαβίωσης. Όλα ξεκινούν στις 9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. CET με συμμετέχοντες από τις περιοχές του Λούμπλιν, του Σίγκεν και του Βίλνιους. Τις επόμενες εβδομάδες, θα ακούσετε για την Ορλεάνη, το Πόρτο και το Βίγκο (16 Νοεμβρίου) καθώς και για την Καρινθία, την Κρήτη και το Μάριμπορ (23 Νοεμβρίου), πάντα την Πέμπτη το απόγευμα στις 4 μ.μ. CET. Φυσικά, σας προσκαλούμε θερμά να κάνετε τις καυτές ερωτήσεις σας στους ειδικούς μας σε ένα ανοιχτό Q&A μετά τις συζητήσεις.

Το τελευταίο στάδιο αυτού του ταξιδιού στην Ευρώπη είναι η ετήσια διαδικτυακή μας Έκθεση Καριέρας ATHENA, όπου μπορείτε να έρθετε απευθείας σε επαφή με εταιρείες από όλες τις χώρες εταίρους (που σχετίζονται με τους τομείς εστίασης της ATHENA όπως η μηχανική και οι επιστήμες υπολογιστών). Θα ανακοινώσουμε τις εταιρείες που θα συμμετέχουν σύντομα στη σελίδα μας Career Service .

  • Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, 4 μ.μ. CET: Συζήτηση σε πάνελ σχετικά με την αγορά εργασίας στο Λούμπλιν, το Σίγκεν και το Βίλνιους
  • Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 4 μ.μ. CET: Συζήτηση σε πάνελ σχετικά με την αγορά εργασίας στην Ορλεάνη, το Πόρτο και το Βίγκο
  • Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, 4 μ.μ. CET: Συζήτηση σε πάνελ σχετικά με την αγορά εργασίας στην Καρινθία, την Κρήτη και το Μάριμπορ
  • Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, 4 μ.μ. CET: ATHENA Career Fair

Εγγραφείτε και για τις τέσσερις εκδηλώσεις: https://forms.gle/TFvUBzpd3nWSuG1D7 .

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στις χώρες της ΑΘΗΝΑ; Στη συνέχεια, η ομάδα μας ATHENA Career Service με συναδέλφους από οκτώ συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει. Κλείστε ένα ραντεβού με έναν Ειδικό Καριέρας της επιλογής σας για μια ατομική διαβούλευση προσαρμοσμένη στους προσωπικούς σας στόχους και τις επαγγελματικές σας διαδρομές. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας Career Service .

Ραντεβού στις ATHENA Career Days τον Νοέμβριο!