Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

Διαδικτυακό Σεμινάριο από τη Google

Αγαπητοί Φοιτητές του ΕΛΜΕΠΑ

Στα πλαίσια της Διεθνοποιήσης και Εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου μας, το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Google διοργανώνει το παρακάτω δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το πως να φτιάξετε το βιογραφικό σας και το προφίλ σας στο LinkedIn, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25/05/2023, στις 10.30 πμ και μέχρι της 12.00 μμ.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση και ακολουθήστε το σύνδεσμο εγγραφής.

Ανακοίνωση

H Google, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Grow with Google προσφέρει μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων χωρίς χρέωση, με θεματικές που αφορούν το Digital Marketing και τη Δημιουργία Βιογραφικού.

Την Πέμπτη 25 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης και του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Πέμπτη 25/05, 10:30-12:00

Δημιουργία Βιογραφικού και προφίλ στο LinkedIn

Περιγραφή: Σκοπός είναι να κατανοήσουμε πώς θα θέσουμε στόχους και πώς θα ανακαλύψουμε τα δυνατά μας σημεία, πώς θα φτιάξουμε τη δομή και το περιεχόμενο ενός βιογραφικού αλλά και του προφίλ μας στο LinkedIn.

Εγγραφείτε εδώ

Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Google Digital workshop και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow with Google και του IAB Europe.

Κατηγορία: Νέα ΓΔ,Νέα