Γραφείο Διασύνδεσης

Γραφείο Διασύνδεσης

14ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ 14), Βόλος, 21-23/4/2023

“Φέτος για πρώτη φορά διεξάγεται στην πόλη του Βόλου το 14ο Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ), υπό την αιγίδα του Τμήματος ΗΜΜΥ της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Πότε; 21-23 Απριλίου 2023
Πού; Στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Σέκερη και Χέυδεν, Πεδίον Άρεως, Βόλος Λίγα λόγια για το ΣΦΗΜΜΥ: 
 
Το ΣΦΗΜΜΥ είναι το πανελλήνιο ανοιχτό συνέδριο φοιτητών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2007 σε ένα από τα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της χώρας μας.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές ΗΜΜΥ της Ελλάδας, αλλά και σε όλους όσους έχουν κοινά επιστημονικά ενδιαφέροντα.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η δικτύωση και η επαφή των φοιτητών από διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας, η ανταλλαγή ιδεών αλλά και η προώθηση της τεχνολογίας και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σ’ αυτή.
 
Το κύριο σώμα του συνεδρίου θα αποτελείται από ομιλίες, workshops αλλά θα συνοδεύεται και από πολλές δράσεις για τους φοιτητές και τους απόφοιτους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του συνεδρίου έχει προγραμματιστεί μια σειρά δράσεων:

1. Διαγωνισμός προγραμματισμού Hackathon.

2. Διαγωνισμός ιδεών και ευρεσιτεχνίας PreΣΦΗΜΜΥ.

3. Ημέρα Καριέρας – Career@ΣΦΗΜΜΥ.

Μια ημέρα αφιερωμένη στο εργασιακό μέλλον των φοιτητών και των αποφοίτων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους χορηγούς και εκπροσώπους των εταιριών που θα λάβουν μέρος στο συνέδριο, ανακαλύπτοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και απασχόλησης. 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο του Συνεδρίου τον κ. Μπαλαμώτη Ευάγγελο. 
 

ΕυάγγελοςΜπαλαμώτης 
Head of Organizing Committee
ΣΦΗΜΜΥ 14 | Βόλος


sfhmmy14@gmail.com

https://sfhmmy.gr