Γραφείο Διασύνδεσης

Φυτώριο Ιδεών – ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ενίσχυσης Φοιτητών για Καινοτόμες Ιδεές

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση δράσεων ακαδημαϊκής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα πλαίσια του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης » που υλοποιείται από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Ίδρυμα Τεχνολογία και Έρευνας προκηρύσσεται η δράση του Φυτωρίου Ιδεών.

Η δράση απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ή ερευνητικές ομάδες των παραπάνω Ιδρυμάτων, οι οποίες καλούνται να υλοποιήσουν μια καινοτόμο ιδέα που θα μπορούσε να εξελιχθεί, με την κατάλληλη βοήθεια, σε ένα πρωτότυπο προϊόν ή υπηρεσία.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα έχουν στη διάθεσή τους ένα ποσό 2.300€ για την κάλυψη τυχόν δαπανών που θα απαιτηθούν για την ανάπτυξη του πρωτοτύπου (μικροεξοπλισμός, αναλώσιμα, κ.λπ.) ή τυχόν μετακινήσεις ή έξοδα προώθησης των πρωτοτύπων, ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί και η υλικοτεχνική υποδομή του κάθε Ιδρύματος.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο ______________ ως τις 10/11/2021. Θα επιλεγούν 16 συνολικά προτάσεις, οι οποίες θα πρέπει να υλοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2021 – Αύγουστος 2022. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στον επισυναπτόμενο Οδηγό Συμμετοχής.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οδηγός Συμμετοχής