Αρχική 9 Το ΕΛΜΕΠΑ με μια ματιά 9 Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας

Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας

Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας (με έδρα τη Σητεία) προσφέρει ένα ανανεωμένο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών διάρκειας 4 ετών (8 εξάμηνα) με κύριο στόχο να παρέχει στους φοιτητές όλες τις απαραίτητες σύγχρονες γνώσεις – βασικές και εφαρμοσμένες – που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε ζήτημα διατροφής που αντιμετωπίζει ο άνθρωπος.

Το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας διαθέτει σύγχρονα ερευνητικά εργαστήρια και είναι το μοναδικό τμήμα στην Κρήτη που προσφέρει πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της επιστήμης της διατροφής.

Video – Παρουσίαση Τμήματος

Δείτε λεπτομέρειες για το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας στο ακόλουθο, σύντομο video.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών το Τμήμα Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας είναι υπο διαμόρφωση. Θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την έναρξη του προγράμματος αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορίας από την ιστοσελίδα μας ή την κεντρική σελίδα του ΕΛΜΕΠΑ.

 

Αγορά Εργασίας

Οι πτυχιούχοι του τμήματος, εκτός από το δικαίωμα σύστασης διαιτολογικού γραφείου και καταστήματος εμπορίας διαιτητικών τροφών, έχουν δικαίωμα απασχόλησης στους φορείς: Νοσοκομεία – ιδιωτικές κλινικές, κέντρα υγείας, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου και ελέγχου τροφίμων, ινστιτούτα αδυνατίσματος, βιομηχανίες παρασκευής ειδικών τροφίμων, ξενοδοχειακές μονάδες, αλυσίδες εστιατορίων, γηροκομεία, παιδικές κατασκηνώσεις ή κατασκηνώσεις υπερηλίκων, ορφανοτροφεία, φοιτητικές Λέσχες και Μαθητικές Εστίες, παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί κ.ά.

Απόφοιτοι – Success Stories

Ενδεικτικά:

  • Ανδρούτσος Οδυσσέας, Αν Καθηγητής, Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
  • Κανελλάκης Σπυρίδων, Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδας

Περισσότερα

Ιστότοπος Τμήματος: https://nds.hmu.gr

Youtube Channel Τμήματος: https://www.youtube.com/channel/UC9mTr_9x3X2cooma8wJGYIw

Κλείστε Διαδικτυακό Ραντεβού για να Μάθετε Περισσότερα για το Τμήμα που σας Ενδιαφέρει

Ιδιότητα

1 + 14 =