Αρχική 9 Νέα ΓΔ 9 Οδηγίες για Πρωτοετείς Φοιτητές

Οδηγίες για Πρωτοετείς Φοιτητές

Καλώς ήλθατε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Αγαπητοί νέοι φοιτητές/-τριες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία σας.
Η διαδικασία εγγραφής στο Τμήμα  επιτυχίας σας θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/ σε περίοδο που θα ορίσει το Υπουργείο.
Η εγγραφή γίνεται μέσω του https://eregister.it.minedu.gov.gr,  κάνοντας χρήση του 8ψήφιου κωδικού εξετάσεων υποψηφίου και του κωδικού  πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Μετά το πέρας της περιόδου ηλεκτρονικής εγγραφής και αφού το Υπουργείο Παιδείας αποστείλει στις γραμματείες των Τμημάτων τον κατάλογο των εγγεγραμμένων φοιτητών, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα λάβουν στο email που έχουν δηλώσει μήνυμα με αναλυτικές οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου.

Μέχρι την εγγραφή σας, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το ΕΛΜΕΠΑ:
α) Από τις ιστοσελίδες των Ακαδημαϊκών Τμημάτων.
β) Από το Vιdeo Καλωσορίσματος Πρωτοετών Φοιτητών στο Youtube
γ) Για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται για σίτιση και στέγαση, πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Φοιτητικής Μέριμνας.

Ευχόμαστε Καλές Σπουδές και Καλή Φοιτητική Ζωή!

Τελευταία Νέα

Το ΕΛΜΕΠΑ μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μια πανευρωπαική συμμαχία προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΛΜΕΠΑ

Κλείστε Ραντεβού για Συμβουλευτική

Ιδιότητα

10 + 10 =