Αρχική 9 Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα 9 Προκήρυξη 4ου Κύκλου στο Μεταπτυχιακό “Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού”

Προκήρυξη 4ου Κύκλου στο Μεταπτυχιακό “Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού”

master in tourism hmu

ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των υποψήφιων φοιτητών για την κάλυψη θέσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού» για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021 – 2022.

Το ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού» διοργανώνεται με επιτυχία για 4η χρονιά από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και είναι το μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τον τουρισμό στην Κρήτη.

Το ΠΜΣ “Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού” καλύπτει την ανάγκη των τουριστικών επιχειρήσεων για στελέχωση με εργαζομένους εκπαιδευμένους στις σύγχρονες τάσεις της τουριστικής βιομηχανίας, και παράλληλα την ανάγκη των ιδίων των εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στον τουρισμό για την απόκτηση γνώσεων, που θα τους βοηθήσουν στην μελλοντική τους εξέλιξη και στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας τους.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, Διοίκησης Επιχειρήσεων και συναφών αντικειμένων Τριτοβάθμιων Σχολών της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι μη συναφών τμημάτων, που διαθέτουν τουλάχιστον δύο έτη συναφούς επαγγελματικής προϋπηρεσίας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο. Η διδασκαλία των μαθημάτων διεξάγεται κατά την περίοδο Νοέμβριος – Φεβρουάριος κάθε ακαδημαϊκού έτους και οι εξετάσεις λαμβάνουν χώρα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου. Τα μαθήματα διδάσκονται απογευματινές ώρες (εκτός Σαββατοκύριακου), ενώ παράλληλα δίνεται και η δυνατότητα online παρακολούθησης.

Το ΠΜΣ έχει χρονική διάρκεια τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων. Κατά την διάρκεια των δύο πρώτων εξ αυτών, οι φοιτητές παρακολουθούν συνολικά οκτώ 8 υποχρεωτικά μαθήματα, ενώ στο τρίτο εξάμηνο εκπονείται η μεταπτυχιακή εργασία. Υπάρχει η δυνατότητα σε αριθμό μεταπτυχιακών φοιτητών να επιλέξουν μερική φοίτηση.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται τέλη φοίτησης που ανέρχονται στα 3.300€. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19 στον τουριστικό κλάδο και με κριτήρια κοινωνικής υπευθυνότητας, η Συντονιστική Επιτροπή του μεταπτυχιακού προγράμματος αποφάσισε τη μείωση των διδάκτρων του ΠΜΣ κατά 250 ευρώ για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 και τη διευκόλυνση αποπληρωμής των διδάκτρων σε τρεις (3) δόσεις.

Αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων υποβάλλονται ηλεκτρονικά από 22 Ιουνίου 2021 έως και 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά στο 2810 379670 (9:00 π.μ. με 13:00 μ.μ.) με email στη διεύθυνση master-tourism@hmu.gr και στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ https://master-in-tourism.hmu.gr .

Τελευταία Νέα

Το ΕΛΜΕΠΑ μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μια πανευρωπαική συμμαχία προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΛΜΕΠΑ

Κλείστε Ραντεβού για Συμβουλευτική

Ιδιότητα

11 + 15 =