Αρχική 9 Θέσεις Εργασίας 9 “Atos Virtual Inhouse Day”

“Atos Virtual Inhouse Day”

«Αγαπητοί φοιτητές,

Η Atos σας προσκαλεί για πρώτη φορά στο “Atos Virtual Inhouse Day”!

Η Atos, ως παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου στις 11:00-17:00 ανοίγει τις πόρτες της σε φοιτητές και αποφοίτους απο όλο το κόσμο για να τη γνωρίσουν και να μοιραστεί μαζί τους την εμπειρία της.

Σε αυτήν την εκδήλωση θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε την εμπειρία των ανθρώπων της απο την εργασία τους σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον για την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών βασισμένων στις τελευταίες τεχνολογίες και εξειδικευμένα στελέχη θα σας μιλήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Ταυτόχρονα, θα μπορέσετε να συνομιλήσετε με εκπροσώπους της εταιρείας απο τις 73 χώρες δραστηριοποίησής της για θέματα που σας απασχολούν, τόσο αναφορικά με το τεχνολογικό αντικείμενο των δραστηριοτήτων της όσο και για θέματα career management. Έμπειρα στελέχη της Atos θα βρίσκονται εκεί για να μοιραστούν μαζί σας συμβουλές και να δώσουν απαντήσεις στις απορίες σας.

Αν πάλι ανυπομονείτε να ξεκινήσετε τη καριέρα σας σε μια πολυεθνική εταιρεία, στο site της εκδήλωσης θα βρείτε όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο παγκόσμιο δίκτο της Atos καθώς και τα προγράμματα της για την ενίσχυση των νεαρών ταλέντων. Μπορείτε να δηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας!
Τέλος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης και να εξερευνήσετε το υλικό που είναι αναρτημένο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Atos Virtual In-House 2021 (vfairs.com)

#
TheFutureIsOurChoice

Follow us!»

Τελευταία Νέα

Το ΕΛΜΕΠΑ μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μια πανευρωπαική συμμαχία προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΛΜΕΠΑ

Κλείστε Ραντεβού για Συμβουλευτική

Ιδιότητα

1 + 9 =