Αρχική 9 Θέσεις Εργασίας 9 Θέσεις Εργασίας για Ηλεκτρολόγους & Μηχανολόγους στην εταιρεία LAS Solutions Α.Ε

Θέσεις Εργασίας για Ηλεκτρολόγους & Μηχανολόγους στην εταιρεία LAS Solutions Α.Ε

Η εταιρεία LAS Solutions Α.Ε., αναζητά αυτό το διάστημα υποψήφιους για την κάλυψη την κάλυψη των θέσεων του Ηλεκτρολόγου & του Μηχανοτεχνίτη.

Η LAS Solutions Α.Ε. ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008 και εξελίσσεται από τότε συνεχώς τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Είμαστε ένας αναγνωρισμένος πάροχος συστημάτων και υπηρεσιών σε αεροδρόμια και εφοδιαστική αλυσίδα, διατηρώντας παράλληλα επαγγελματική εξειδίκευση στην προηγμένη τεχνολογία αυτοματισμού και ελέγχου.

Η ομάδα μας προσφέρει πληθώρα γνώσεων, μέσα από ποικίλες βιομηχανίες και τεχνολογίες, στον πελάτη μέσω της εμπειρίας που έχει αποκτήσει από την συμμετοχή σε διάφορα σύνθετα έργα στο παρελθόν. Είμαστε συνεργάτες με κορυφαίες διεθνείς εταιρείες, όπως η KNAPP AG, η APOSTORE και ένα εκτεταμένο σύνολο blue chip εταιρειών, εισάγοντας τις τελευταίες και πιο καινοτόμες τεχνολογίες του σημερινού κόσμου. Μέσα από ισχυρές συνεργασίες και υψηλά πρότυπα ποιότητας δεσμευόμαστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη LAS Solutions Α.Ε., επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.lass.gr
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση: hr@lass.gr ή να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο: 2106564640 Πετροπούλου Ζωή.

Τελευταία Νέα

Το ΕΛΜΕΠΑ μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μια πανευρωπαική συμμαχία προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΛΜΕΠΑ

Κλείστε Ραντεβού για Συμβουλευτική

Ιδιότητα

2 + 7 =