Αρχική 9 Θέσεις Εργασίας 9 Θέση Εργασίας Head of Operations στην Ομάδα του Mindspace

Θέση Εργασίας Head of Operations στην Ομάδα του Mindspace

To Mindspace ξεκίνησε από μία ομάδα φοιτητών  με στόχο να προωθήσει την ενεργή συμμετοχή των νέων σε πρωτοβουλίες με επιχειρηματική και εκπαιδευτική αξία, που θα λειτουργούν καταλυτικά στην ενδυνάμωση τους και στην ανάπτυξη της κοινωνίας. Όραμά του είναι να καλλιεργήσει την επιχειρηματική νοοτροπία στους φοιτητές κάθε βαθμίδας, να τους κινητοποιήσει και ενδυναμώσει να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή καθώς και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη υπό το πλαίσιο του εθελοντισμού και του επιχειρείν. 

Συγκεκριμένα, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις ώστε να εξοικειωθούν με την επιχειρηματικότητα σε άτυπα πλαίσια (εισαγωγή στην επιχειρηματική νοοτροπία μέσω βιωματικών διαδικασιών, χρήσιμων εργαλείων και ανάπτυξης διαφορετικού τρόπου σκέψης) και σε δομημένες ομάδες για την εξέλιξη μιας επιχειρηματικής ιδεας. Στόχος του είναι η εκμάθηση και η επαφή των νέων με καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας σε ενα πλαίσιο απρόσκοπτης συνεργασίας, επιδιώκοντας παράλληλα τη δημιουργία δικτύων φοιτητών που θα εμπνέουν και θα μεταδιδουν εθελοντικά τις γνώσεις στους συνομηλίκους τους, υπό την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση.  

Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητούμε ένα Head of Operations πλήρους απασχόλησης – remote, με μερική προυπηρεσία (ιδανικά όχι περισσότερο από 5 χρόνια προυπηρεσίας σε αντίστοιχο ρόλο) όπως πχ Operations Manager ή Operations Supervisor, καθώς πρόκειται για μία μικρή αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα. 

Στο παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε και την αγγελία https://mindspace-npo.breezy.hr/p/482132b4d93f01

Τελευταία Νέα

Το ΕΛΜΕΠΑ μέλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ATHENA

Μια πανευρωπαική συμμαχία προς όφελος των φοιτητών και αποφοίτων του ΕΛΜΕΠΑ

Κλείστε Ραντεβού για Συμβουλευτική

Ιδιότητα

10 + 1 =